Бебето


baby-cuteБебето е най-прекрасният дар на човечеството, който може да ви поднесе живота. Както крехкото цвете, което надига главичка и разцъфва, така расте и любовта ви към това създание ден след ден все повече и повече. Бебето отключва нюанси на непознати до този момент чувства и емоции. Пригответе се, вашето отроче ще бъде най-големият ви учител!

От друга страна, това същество е промяна, то е нов живот за родителите от тук нататък, за който те не само трябва да са подготвени, но и да умеят да се приспособят своевременно. Всичко това се осъзнава напълно, едва когато детето се появи на бял свят. Новата ви роля е една от най-важните роли в живота ви, а именно тази на родителя.

Майката е целият свят на бебето. То има нужда от нея, както от въздух и вода. Поставете детето си на първо място и забравете всички грижи и притеснения, които ежедневието създава. Наслаждавайте се на всеки момент прекаран с малкото човече, защото то се променя всеки ден, всеки час, всяка минута. Дните летят бързо, а всеки момент е ценен. Възползвайте се! Това е истинското щастие!

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s