Бременност


Бременността е най-важният период за формиране на индивидуалността на отделния човек. Още от само зачеване чувствата, мислите, постъпките на майката влияят на плода. Майката е творец, тя притежава неимоверната сила да роди едно възвишено същество, което с лекота ще се радва на живота и ще приема всяка трудност от положителната й страна, като урок или силата да създаде същество, изпълнено с комплекси, недостатъци и неспособност да се справя с живота.

Колкото повече радостни моменти посреща жената по време на бременност, колкото повече красиви картини виждат очите й, колкото повече любов и нежност проявява към плода в утробата й, толкова по-прекрасно същество ще се появи и ще допринесе за благото на Земята. Благословени да бъдат всички онези същества с високи вибрации, които идват на нашата планета, за да имаме възможност чрез тях да се променим и извисим и ние.

Призовавам всяка жена към една осъзната бременност, защото тя има силата и възможността да сътвори онова, което желае. Каквито качества припишете на детето си, такива ще има. Затова нека всички майки да сложат поне още един цвят към палитрата от качества, с които оцветят своята рожба.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s