Астрология


Indian-Astrology-2011-300x232Астрологията е много интересна и всеобхватна наука – един прекрасен начин за себеопознаване и развитие. Чрез нея можеш да разбереш защо ти или някой друг се държи по един или друг начин, защо не можеш да срещнеш любовта, защо имаш проблеми с кариерата и сменяш постоянно работата си. Въобще за всички въпроси, които ти дойдат наум. Разбира се, всеки един труден аспект учи на нещо и е добре дошъл, защото води до израстване. Астрологията предлага начини да се отработи това нещо и да се достигне до осъзнаване и получаване на положителен резултат. Този резултат е много по-сладък и ценен от лесно случващите се събития в живота на един човек.

Астрологията трябва да се разглежда на няколко нива – от гледна точка на развитието на човека. Колкото е по-осъзнат, толкова повече се разгръща интерпретацията на аспекта, т.е. винаги имаш възможност да промениш въздействието му.

Също така, не всичко, което може да значи една планета в знак, дом или аспектите, които прави, се отнасят изцяло за човека. Той може да проявява само някои от дадените характеристики. Ето защо астрологията е много полезна за себеопознаване, защото самият човек знае най-добре кое се отнася за него и кое не.

Астрологията дава около 70% вероятност за развитие на заложения потенциал. Другите 30% са свободната ти воля. Ти притежаваш способността да променяш живота си. Колкото по-рано го осъзнаеш, толкова повече възможности имаш да експериментираш. Позовавайки се на този прекрасен метод – астрология – можеш да постигнеш чудеса. Успех!

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s