Минералотерапия


Всичко в природата е живо, дори камъните, които подритваме на улицата или в гората.

Минерали, кристали и камъни са част от минералното царство – началото на веригата. След това е растителното царство, след него е животинското, а после идва еволюиралото царство на хората. Хората се превръщат в ангели, които са част от Божествения свят, и така всичко представлява един кръговрат. За да могат камъните да еволюират и да достигнат растителния свят, те отдават своята сила, своята положителна енергия на хората и околната среда като им помагат да достигнат духовно израстване и развитие. Ето защо, помогнете на себе си и на своето избрано камъче да направите крачка напред.

Камъните ни помагат да изчистим страховете си, да повишим самочувствието си, да проясним съзнанието си, да привлечем любов и изобилие, да се защитим енергийно от негативната енергия и още много други прекрасни неща.

Ако имате камъни под формата на бижута – огърлици, обеци, гривни или пък предмети, изработени от тях или просто едно парче необработен кристал, считайте, че притежавате огромно богатство.

Камъните не са претенциозни. Единственото условие за поддръжка е да ги измивате с вода от време на време или да ги оставяте да престоят в морска сол. Ако сте инициирани в Рейки, можете да ги изчистите от поетите негативни енергии. Ако обаче, нямате възможност да отделите време за това, те сами се изчистват след определен период от време.

Подходящ кристал се избира с очите или със сърцето, чрез усещане. Повярвайте ми, ще се изненадате от съвпадението с неговото описание след това, когато разбете за какво служи. Това, което е предназначено за вас в точно този един момент, ще ви привлече като с магнит. Експериментирайте!

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s