Розов кварц


РОЗОВ КВАРЦ

IMG_0627Розовият кварц е камъкът на любовта. Той е свързан с планетата Венера. Помага за намиране на подходящ партньор като прави притежателя му привлекателен за околните.  Подобява вече съществуващи взаимоотношения като ги изпълва с чиста и безусловна любов, бди над семейното щастие.  Изцерява емоционални рани и помага за преодоляване на болезнени раздели. Подмладява, носи щастие и укрепва приятелските взаимоотношения. Подходящ за зодии Овен, Телец и Везни и е свързан със сърдечната чакра.

Физическо действие: Елиминира облъчването от вредни лъчи. Поставен върху монитора, помага за избягване на главоболието и очната преумора. Положен до възглавницата, елиминира вредните енергийни полета и подобрява съня. Успокоява болките и помага при проблеми на жлъчния мехур. Розовият кварц подпомага оздравителния процес след прекаран сърдечен инфаркт.

Патици мандаринки от розов кварц: Двойката Мандаринови патици са едни от най-силните символи на романтичната любов и съпружеската вярност. Те активират енергията на отношенията между партньорите и носят в семейството благополучие. Патиците мандаринки избират партньор само веднъж: живеят, летят, ловуват, отглеждат потомство и умират заедно.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s