Цитрин


ЦИТРИН

IMG_0632Цитринът ми се падна като късметче веднъж в Сити Центъра и страшно много ми хареса. Реших да си купя висулка и да си го нося.

Камък на Слънцето – привлича богатство, здраве, подобрява настроението. Особено е ценен при сближаването на семейството и емоционално обвързване на група хора. Повишава енергията, носи самочувствие и добро настроение. Срещу депресии. Помага за по-лесна връзка с висшия Аз. Това безспорно е камък, избиран от уверените и самостоятелни хора, които се стремят към успех.

Наричат го камъкът на „ радостта”, още е познат и като камъкът на „търговците”. Символизира радостта, привлича просперитет, стабилност, щастие и със положителната си енергия спомага за добрите взаимоотношения в семейството. За тези, които работят в търговията е полезно да поставят един цитрин в касата , за да увеличат продажбите си. Носен като бижу дава самочувствие и радост, предпазва от негативна енергия, поощрява мисълтта за нови идеи и избистря съзнаието.

Цитринът е отреден за зодии Близнаци и Дева. Управлява слънчевия сплит и базисната чакра.

Физическо въздействие: Положен върху слънчевия сплит, цитринът оказва благотворно влияние върху нервната система, способността за концентрация и въздейства положително върху стомаха, дванадесетопръстника и панкреатичната жлеза. Минералът помага срещу образуването на газове.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s