Рейки


Думата Рейки има японски произход и обозначава виталната енергия, от която е просмукано всичко около нас и която се намира навсякъде, дори и в самите нас. Рейки е универсалният аспект, неограниченият Ки аспект, който протича във всяко живо проявление около нас.

Рейки е метод на съзнателно свързване на нашата енергия с Универсалната Енергия, метод на активно навлизане в нея с цел нейното получаване, насочване и по-нататъшното й предаване.

Рейки е много прост метод, базиран на антични умения, които са неделима част от Тибетския Будизъм. Приложението му е в рамките на възможностите на всеки един от нас.

Всичко е енергия и енергията е във всичко. Всичко е равновесие и равновесието трябва да бъде във всичко. Всяка неуравновесеност води до неизправност на системата. Възстановяването на равновесието, възстановява нейните функции.

Всичко, което живее, има нужда от тази енергия. Установяването на добра връзка с тази енергия води до голямо психофизическо равновесие, до една по-голяма хармония вътре в самите нас, както и в отношенията ни с всичко, което ни заобикаля и с всичко, с което сме свързани.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s