Какво за мен е РЕЙКИ и как се отрази на живота ми…


3738766867_8026db5a37_mЛечението с Рейки дойде при мен по време на повратен момент от живота ми – момент на силна болка, безсилие, гняв, блъскане в стени. Момент, в който се намирах в изтощаваща, емоционално контролираща, основана на страх и зависимост връзка.

Рейки дойде при мен съвсем естествено, нежно подканваща, непринудено завладяваща. Усещанията, получавайки тази енергия, са емоционално удоволствие, душевен оргазъм, хармония. По време на първите сеанси жадно поглъщах животворната енергия и се молех да не свършва, да постои на едно или друго място още малко…и тя винаги оставаше, докато нуждата намалее. Спокойствието, ароматите, музиката, свещите носеха блаженство и чувство на безопасност. Чувствах се цялостна за първи път в живота си, усетих истинската си същност, влюбих се в себе си и пожелах да се проявявам във всеки един аспект от живота си, във всеки един миг.

След изживяното доволство, животът ми леко започна да се променя, моят свят стана по-пъстър, по-балансиран.

Рейки ме накара да обичам себе си толкова, че да не привличам повече ситуации, които разрушават цялостта ми и ме нараняват болезнено. Рейки е дар от Бога. Възползвай се!

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s