Тахиони


Lee_carollКато се върна назад във времето и си направя една равносметка, се оказва, че тахионите сами ме бяха избрали. Започнаха да действат малко преди да си ги взема и да се докосна до тях. Черното дърво на живота се появи след като направих първата крачка към професията, на която искам да се посветя. След като си го взех, започнах да изпитвам нужда да го нося всеки ден. Много го заобичах. Имам минерали, които нося като колиета, но просто някак дървото ми даваше всичко, от което имах нужда и всичко останало остана на заден план. Малко след като си го купих, ми увеличиха заплата и получих хубав Коледен бонус. Всичко това, съвсем „случайно” съвпада с факта, че черното дърво на живота те насочва към собствения ти път и към изобилието във всяка една сфера. Това, което най-много ме впечатли е, че тахионът повлия и на мой личен проблем, а именно деструктивен гняв, който ме измъчваше от доста време. Сега реагирам по друг начин на неприятни ситуации, а гневът ми вече е в здравословни граници.

Малкият розов обръч е нещо удивително. Първо, като го видиш, веднага се влюбваш в него, второ, силата му е толкова могъща, че едва успяваш да се осъзнаеш. Денят преди да си го взема, започнах да се настройвам на друга вълна. Вечерта като си легнах, се появиха мисли, свързани с представата ми за истинската любов и това, което на мен ми се иска да ми се случи в тази сфера. Когато си го купих и го сложих на сърдечната чакра, получих сърцебиене. След няколко дни Вселената ме насочи към една книга, която още повече настрои вибрациите ми на тази честота. Тогава започна истинското изчистване на всичко онова, което не ми служи и което ме отдалечава от новия поглед към света. Разни неприятни ситуации изкачаха една след друга във взаимоотношенията ми с близките – съпруг, семейство, приятели. Всичко се появяваше, за да видя проблемите си, да ги осъзная и да се освободя от тях. Много съм благодарна за онова, което ми се случи, защото осъзнаването беше невероятно и облекчаващо.

Може да поръчате тези прекрасни кристали от страницата им http://tahion.bg, където можете да прочете по-подробно за тях или от мен.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s