Цветолечение с капки на д-р Бах


Завръщане „назад към природата“ е призив, който е на дневен ред през последното десетилетие. Една от засегнатите теми е умственото и емоционално лечение на човешкия организъм. То може да стане като използваме даровете на природата, получени от растенията. Такива естествени екстракти, получени от цветовете на дръвчетата и цветята, представляват капките на д-р Бах.

Всеки лесно може да определи от какво се нуждае чрез тест, в който отбелязва това състояние, което е вярно за него. Като избере след това 5-6 есенции, които най-добре отговарят на моментното му състояние, може да премине към изработването на смес.

Състоянията, върху които влияят, са страх, депресия, гняв, ревност, скръб, несигурност, самота, свръхчувствителност и така цялата гама от т.нар. емоционални състояния. Използваните растения са общо 38 като всеки сам може да изработи подходящата за него смес. Благоприятни смеси има и за започване на нещо ново – нова работа, нов етап от живота, бременност и т.н.

Капките на д-р Бах ми помогнаха да се отърва от силен, разрушителен гняв, от разяждаща ревност и нетърпение като ги доведоха до здравословни граници. Капките помагат или допринасят за постигането на положително разрешаване на вашите проблеми.

Реклами

Едно мнение по „Цветолечение с капки на д-р Бах

  1. Pingback: Нов етап от живота. Как да се справим? | Съзнателна бременност

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s