10 оригинални начина да кажем на таткото, че сме бременни!


Щастливият момент дойде. Бременна сте, направили сте тест и двете чертички са налице. Толкова сте щастлива, че краката ви премаляват. Искате да споделите щастието си. Първият човек, на когото ще кажете, разбира се, е бащата на бъдещото ви дете. Ето няколко оригинални начина да обявите събитието:

surecheck1. Поставете на сутринта направения вече тест до възглавницата му, където обикновено стои телефонът му. Какво по-хубаво събуждане, когато му звънне алармата, от това да хване теста вместо телефона.

2. Купете един плюшен щъркел от Джъмбо или някой друг детски магазин и му го изпратете по куриер в офиса. Каква ли ще бъде изненадата и усмивката на лицето му на фона на сивия работен ден, изпълнен със задачи.4f3c30663ce03_13233

3. А какво ще кажете за един завоалиран смс, който ще го накара да изпусне телефона от вълнение дали правилно е разбрал, с текст: „Скъпи, не съм на линия (пр. в скайп,ФБ и т.н.), защото вече съм на две.“

4. Вече сте отишли на лекар и притежавате първата ехографска снимка на вашето дете.  Извадете я на хартия и я поставете в рамка. Би стояла прекрасно на стената в хола. Очаквайте реакция, когато той я забележи.

5. Сменете десктопа на личния му лаптоп с картинка на новородено. Така, когато си го включи ще ахне от изненада.

6. Изпратете му снимка на двете чертички във вайбър/ММС. Очаквайте скоростно позвъняване след това.

stiker7. Пригответе както обикновено масата за вечеря, но този път с една малка разлика. Поставете статуетка на щъркел в средата. Ако мъжът ви попита каква е тази придобивка, отговорете му, че днес щъркелът ви е навестил с блага вест.

8. Подарете му стикер „БЕБЕ В КОЛАТА“. Отличен аксесоар за бъдещ татко.

9. Напишете му декорирана картичка с щъркел отпред с най-милите думи за това, което го очаква. (Картичката е взета от http://www.fashion.eu)product_1279

10. Опаковайте му подарък (с повод: за рожден или имен ден, Коледа и др. или без повод: просто да покажете колко го обичате). Вътре сложете детски ританки с надпис: „Подготвяй се, тате!“.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s