Нов етап от живота. Как да се справим?


След еуфорията от новосъздалата се ситуация, а именно началото на бременността, животът на една жена коренно се променя. Изскачат много страхове – как ще се справя, от какво трябва да се откажа, какво ще се промени от тук нататък. Колкото и да е чакано и желано бъдещото дете, много често ни е трудно да се справим с голямата промяна. В този момент имаме нужда от помощ. Предлагам ви две прекрасни алтернативи, които ще ви помогнат да се отърсите от стреса и да приемете тази прекрасна новина по един спокоен и щастлив начин:

images (1)1. Капки на д-р Бах. Walnut (Орех) помага да се отървете от тежестта на страховете и да посрещнете непознатото. Капките помагат, когато се чувствате неспособни да се справите с промените и сте уязвими пред нови ситуации. Когато ви бомбардират болничните заведения и клиники с безброй тестове, с които ви принуждават да насочите вниманието си към  отрицателни мисли за евентуални увреждания на детето ви. Когато ви карат да подпомагате фармацевтичната индустрия и да си налагате стрес, който в крайна сметка би му навредил повече. Тези капки ще ви дарят с търпение и издръжливост срещу външни влияния.

За приготвянето на смес можете да се върнете към страницата ми Цветолечение с капки на д-р Бах, където има препратки за тази цел. Моят съвет е освен ореха, да си направите теста, който ще покаже какво друго ви е необходимо именно на вас, защото всеки е отделен индивид и трябва да се подхожда към него според особеностите му.

20130527_1425172. Тахиони. Черното дърво на живота e един прекрасен кристал, който ни помага да се справим с големия проект на живота ни – носенето,  раждането и отглеждането на нов живот. Черното е символ на майката Земя – майката, която се грижи за всички същества. С помощта на черното дърво на живота, бъдещите родители се свързват с майката Земя и получават от нея увереността, че всичко ще бъде наред. С негова помощ те се научават, че родителството е една от най-прекрасните задачи в живота на човека, чрез която той става по-осъзнат, по-отговорен, научава се да бъде по-толерантен към околните и да се грижи по-добре и за самия себе си. През този етап от нашия живот, черното дърво на живота ни помага да се отнасяме по-осъзнато към детето си и да го възпитаваме със спокойствие. Прекрасна алтернатива за справяне с външни влияния. Не се изисква мислене, вяра или определени ритуали. Носи се на врата и неусетно помага.

Пожелавам ви спокойно бременеене!

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s