Тахиони и бременност


dx300_12457Щом четете тази статия, това не е случайно. Може би сте опитвали различни начини да забременеете, но те не са давали резултат или пък сте точно на прага да вземете това важно решение. Вероятно имате нужда от допълнителна сила и енергия, която да ви помогне да материализирате желаното бебе.

Тахионна енергия е вашият метод, а тахионите са продуктите, които я привличат и излъчват. Силата им е толкова могъща, че не може да се опише с думи. При мен чудото стана 2 месеца след като си купих тахионна сфера. Сферите укрепват тялото и ума и ни помагат да живеем тук и сега. Има два размера на сферата, като и двата са полезни за медитация, процеси на „пускане на свобода” нещата да се случат, както и за терапевтични сеанси. Сферите носят положителна енергия, когато се използват като декоративни предмети.  Това, което нас ни интересува, пишещите и четящите този блог е, връзката на сферите със забременяването и родилния процес. Да, те наистина подпомагат и двата процеса. Като цветова гама най-Esfera_grande_aq_4ac70c0b43b9cподходящата сфера за това е кристалната, но разбира се вие по интуиция можете да си изберете най-подходящата за вас самите. Аз, например, бях привлечена от сфера с цвят „аква”, която отговаря за комуникацията във всички нейни аспекти и личната изява. За да се стигне до зачеване на бебе, на първо място трябваше да подсигуря професионалния си живот. С това ми помогна сферата и резултатът дойде без закъснение.

_________________4ff5b193ad054Друг продукт, който подпомага раждането е червеният обръч. Червеното ни свързва със Земята и ни дава чувство за сигурност и стабилност, а обръчът въздейства най-силно върху физическото тяло. Размерът на обръча отново е по ваш избор. Разликата е в това, че малкият обръч има по-интензивна енергия и не е препоръчително да се носи на врата, докато големият е подходящ за това.

За повече информация можете да се свържете с мен или с прекрасната представителка на тахионите за България – Емилия Цанева, чиито координати можете да намерите на страницата на тахионите: http://www.tahion.bg.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s