Танц на утробата – наръчник за бели денс при бременност и раждане


Изключително съм щастлива да споделя с вас новата си придобивка, а именно комплект книга и ДВД за бели денс при бременност. За ползите от бели денса писах в друга статия. Ако искате може да погледнете отново тук.

Сега искам да се съсредоточа изцяло върху прекрасната книга, която в много голяма степен може да помогне на раждащата жена да има едно позитивно и прекрасно преживяване по време на този толкова важен физиологичен и психологически процес, а именно появата на нов живот на бял свят.

Авторката на книгата се казва Маха Ал Муса (Maha Al Musa). Тя е майка, писател, дула, както и актриса и танцьор. Има палестино-мюсюлмански и ливано-християнски произход, но още на 2 годинки емигрира в Австралия и там прекарва целия си съзнателен живот. Майка е на три деца, като последното е родила на 46 годишна възраст.

Танцът на утробата (Dance of the womb) е първият световен наръчник за начинаещи, който изследва физическите, емоционални и духовни ползи от бели денса като пренатално упражнение и процес по време на раждането.

Маха Ал Муса споделя своя собствен опит и преживявания по време на майчинството през очите на Източно-Западната културна перспектива. Нейният разказ за намиране на себе си e изящно преплетен с преподаването на прости, практични бели денс движения.

Фокусирайки се в сърцето на бели денса, Маха подканва всички жени по света да се свържат със своята първична женска сила и вътрешни познания за родилния процес, използвайки бели денса като инструмент за удовлетворяващо раждане.

„Раждането обединява жените в силата на единството; изключителният дар, който притежаваме като майки. Бели денс при раждане отразяват същата тази същност на живота и любовта.“ Маха Ал Муса

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s