ЧЕСТИТА НОВА 2014 ГОДИНА!


funny-new-years-baby_1388107241Скъпи приятели,

Изключително съм щастлива, че през изминалата година поставих началото на този блог и стъпка по стъпка започнаха да се нижат статии, за които съм благодарна на хората около мен и на събитията, от които черпех вдъхновение. Надявам се думите ми да достигат до още повече хора и най-вече да носят порив за промяна.

Искам да пожелая на всички настоящи и бъдещи майки новата година да бъде много по-добра, по-хармонична и благодатна. Нека тези, които очакват дечица през 2014 да имат леко и нормално раждане и вашето прекрасно създание да донесе топлина и светлина в дома ви. Пожелавам на всички настоящи мами да имат времето и спокойствието да прекарват повечко часове със своите отрочета, защото те са най-голямото ви съкровище и имат огромна нужда от вашето присъствие. Не на последно място, искам да пожелая на всички бъдещи майки, които тайно таят надежда да бъдат дарени с дете, тази година желанието им да се осъществи и да донесе мечтаната радост. Отворете сърцата си и посрещнете даровете на идващата година!

С много любов, продължавам да работя в същата посока, както досега и да давам всичко от себе си да докосна сърцата ви и да ви вдъхновя!

Светослава

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s