Честит празник на най-малките!


iStock_000009024596MediumДецата са най-голямото богатство, което съществува на този свят. Децата са светлина и надежда! Надежда за един по-весел и по-добър живот. Децата вземат с пълни шепи от случващото се около тях и живеят за мига. Те познават истинския смисъл да съществуваш на тази Земя.

Затова, скъпа майко, мили татко, вашето Дете, да точно вашето Дете е най-големият ви учител. Забравете грижите си и се потопете в неговия свят. Позволете му да ви научи какво е истинско щастие и как да го постигате всеки ден, всеки миг. Погледнете в очите му, двете греещи звездички, и ще разберете, че нищо друго няма значение и нищо друго не е толкова важно, колкото си мислите. Освободете се от насъбраните тежки енергии, причиняващи само огорчение и тревога. Танцувайте с Вселената, защото лекотата и забавлението, са смисълът да съществувате.

Така както вашето дете отдава себе си, така и вие се погрижете за него. То има нужда само от вашата любов. Не от скъпи вещи и безценни подаръци, а чиста и искрена любов и топлина. Отгледайте вашето прекрасно цвете като го поливате с фонтан от безгранична обич и бъдете сигурен/на, че сте му дали най-важното, от което има нужда.

Прекрасни малки създания, нека ви е честит празника на детето. Пожелавам ви само усмивки да греят на лицата ви и огънят, който гори в сърцата ви, никога да не угасва. Нека постоянно да разпръсквате искри от любовта си, за да стопляте сърцата ни и да ни помагате да не се изгубим.

Поздравявам ви с песничката на Бон Бон: Химн на децата

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s