Показания за деца според наталната карта


q202ARubDGL0pR5DZQNjZQNjПредлагам тази статия по-скоро като забавление, отколкото да я приемате за общовалидна истина. Астролозите са хората, които могат да ви направят точна прогноза относно възможността да имате деца и периодите на вероятно зачеване. Тук ще разгледаме най-ярките показатели за тяхната поява.

Първото, което предлагам да направите е да разберете часа си на раждане. След това може да посетите сайта www.astro.com, където ще си съставите натална карта /от началната страница избирате втора страничка от безплатните хороскопи и отивате на Extended Chart Selection, попълвате данните си и графиката е готова/. Именно нея ще изследваме.

Много важна роля в хороскопа на жената, като показател за деца, играе Луната. Луна в женски знаци е много добър показател, а именно – рак, скорпион, риби, телец. За най-неплодородни знаци се смятат Овен, Лъв и Дева, а останалите са слабо плодородни или неутрални. На следващо място се разглеждат аспектите, които прави Луната с другите знаци. На графиката те са отбелязани с червени и сини линии. Червените линии са напрегнати аспекти, а сините са хармонични. Разбира се, по-вероятността за деца биха били хармоничните аспекти или поне по-голямото им количествено съотношение. Ранената Луна от Уран, Сатурн или Марс дава трудности при зачеване и малки шансове за деца. Домът, в който е разположена Луната също е много важен. Луна в ъглови домове (1, 4, 7. 10) дава по-големи шансове за деца.

На следващо място се разглежда 5-ти дом. Това е домът на любовните взаимоотношения и децата. Най-добри шансове е наличието на плодородни знаци на върха на 5-ти дом /рак, скорпион, риби/. Тъй като този дом има пряко отношение към децата е много важно какви планети се намират в него. Луна, Венера, Юпитер или Нептун увеличават шансовете, а Сатурн, Уран и Плутон предразполагат към безплодие. Липсата на планети в дома не води до малки шансове.

Това са основните показатели. По-детайлното изследване на картата не е предмет на нашата дейност. Със статията целя единствено да покажа елементарни познания по астрология и научаване на нещо интересно.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s