За мен


3Здравейте,

Казвам се Светослава Димитрова, на 29 години. В процес на сертификация съм за дула¹ към Childbirth International. Вярвам, че всяка жена има право на удовлетворяващо раждане. Наскоро усетих магията да създадеш нов живот с раждането на сина ми Явор. Провокирана съм най-вече от случващото се около мен с мои близки и приятелки, на които безцеремонно им се отнема правото да преминат през този важен процес по естествен и безболезнен начин. Учудва ме дори крайната неинформираност на повечето жени и страха, който чета в очите им. Раждането може да бъде много по-различно, ако имате подходящата подготовка. Ето защо реших да се информирам и да се обуча да бъда дула, за да мога да помогна сама на себе си и на жени като мен, които копнеят за промяна.

¹ Дула е асистент по време на раждане, която подкрепя родилката и нейния партньор преди, по време и след началото на родителството чрез предоставяне на инфромация, окуражване и практическа помощ.

За контакти:

Светослава Димитрова

тел: 0889 89 22 23

e-mail: s.rangelova@hotmail.com

Реклами

2 мнения по „За мен

  1. Познавам Светла почти от една година. Това е жена, която когато влиза в стаята, атмосферата става лека и нежна. Аз родих двете си деца преди да се запозная с нея, но според мен тя би била най-светлия партньор за деликатната енергия която носи в себе си една бременна жена.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s